nieuws

Rabobank: geen nauwere samenwerking met Aegon

Archief

Volgens Rabobank staat er geen overeenkomst op stapel over het prominent aanbieden van Aegon-producten aan bankklanten. Aegon heeft aangekondigd met een aantal banken intensiever te gaan samenwerken, te beginnen met Rabobank.

"Er is geen sprake van dat wij Aegon  in de etalage gaan leggen", aldus een Rabo-woordvoerder. "Wij doen zaken met wel honderd maatschappijen en daar is Aegon er één van. Onze huisverzekeraar Interpolis heeft zowel schade- als levenproducten in het assortiment, maar soms bieden andere aanbieders een betere oplossing. Soms komt die van Aegon, maar we zijn helemaal niet van plan om een speciale relatie aan te gaan."
Behalve met Rabobank zouden al contacten zijn gelegd met Van Lanschot, Friesland Bank en SNS Reaal. Toine Beljaars, directeur van Van Lanschot Assurantiën, noemt het bericht van Aegon echter "onzin". "Wij geven niemand een preferente positie."
 
Zie ook: Rabobank legt Aegon-polissen in etalage

Reageer op dit artikel