nieuws

‘Prijzenslag autoverzekeringen ten einde’

Archief

De premies van autoverzekeringen zijn weer voorzichtig aan het stijgen. Dat blijkt uit onderzoek van Independer. Het intermediairbedrijf adviseert consumenten die een goedkopere autoverzekering willen sluiten daar niet te lang meer mee te wachten.

‘Prijzenslag autoverzekeringen ten einde’

De afgelopen twee jaar zijn de premies van autoverzekeringen in totaal met circa 30% gedaald, onder meer door de toetreding van nieuwe internetaanbieders als Allsecur en Budgio, toenemende concurrentie en een daling van het aantal schademeldingen. De ondergrens lijkt volgens onderzoek van Independer echter in mei van dit jaar te zijn bereikt. Dit zou het einde van de prijzenslag aankondigen. Van de bezoekers van de Independer-site blijkt 77% nog te kunnen besparen op de autoverzekering.

Reageer op dit artikel