nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Michel den Boer (45) is bij herverzekeraar Willis Re Nederland aangesteld als directeur. Hij was de laatste tien jaar werkzaam bij herverzekeringsmakelaar Guy Carpenter.

 

Hans Kromhout van der Meer is toegetreden tot H&P Finance als partner en lid van het directieteam. In deze functie is hij mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de uitbreiding van de zakelijke assurantie tak. Kromhout van der Meer is eerder werkzaam geweest bij Marsh.

 

Willy Berentsen en Evert Boogert, werkzaam als expert bij Delta Lloyd, worden specifiek verantwoordelijk voor de schadeafhandeling van de Delta Lloyd Xclusief-lijn.

 

Richard de Jong (43) is de nieuwe manager Productvoering Schade Particulieren van Interpolis. Hij was al werkzaam bij het bedrijf als manager HRM. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het acceptatiebeleid particuliere schadeverzekeringen en de behandeling van schadeclaims van particuliere klanten.

 

Bij Nassau Verzekeringen zijn Frank Engel en Paul Boogaard in dienst getreden als acceptant technische verzekeringen. Engel is afkomstig van Meeùs Amsterdam waar hij senior sluiter was. Boogaard werkte bij de gemeente Rotterdam als adviseur schade en verzekeringen.

 

Bij Q & S Experts is Sander Bunschoten aangenomen voor de functie van schade-expert Transport/varia. Bunschoten is afkomstig van Allianz Nederland waar hij werkte op de afdeling Acceptatie Aansprakelijkheid.

 

De nieuwe Financieel directeur van Avéro Achmea is Hélène Pragt (41). Zij was hiervoor director Finance van Unibal-Rodamco Nederland.

 

Eric Buur zal met ingang van 1 januari 2009 in dienst treden bij RaetsMarine Insurance als senior underwriter MultiModal – Ports & Logistics. Daarnaast gaat hij zich bezighouden met productontwikkeling. Buur is afkomstig van Fortis Corporate Insurance.

 

FDC Financieel Planners & Adviseurs is onlangs uitgebreid met vier nieuwe medewerkers. Commercieel manager Menno Luiten, afkomstig van AXA, is verantwoordelijk voor marketing en sales. Robin Urban is aangetrokken voor het nieuwe webbased bedrijfssysteem. Urban was eerder werkzaam bij GeldXpert. Accountmanager Marco Mosk was al in dienst bij FDC als hypotheekadviseur. Niels Schnuck, afkomstig van Delta Lloyd, is medewerker provisieadministratie.

 

Mop van Tiggele-van der Velde is deeltijdhoogleraar Verzekeringsrecht geworden aan de Juridische Faculteit van de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij blijft daarnaast verbonden aan het Verzekeringsinstituut van de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

 

Directeur CED Claims Services Vivian Buijs-Tabbers (37) zal het bedrijf per 15 november verlaten. Zij zal de komende maanden afwegen hoe zij haar carrière wil voortzetten.

 

Bij Molenaar & Lok zijn Maarten de Jong en Erik Knevelbaard gestart als consultant. Zij komen respectievelijk van Legal & General en detacheerder Yacht.

 

Consultant Igor Gavic (37) is bij Tjip benoemd tot manager Softwareontwikkeling en behoort daarmee tot het managementteam.

 

Reageer op dit artikel