nieuws

Pensioengarantie Reaal ook bij banenwissel

Archief

Reaal heeft aan het op mkb’ers gerichte Groeps Individueel Pensioenplan het Doorlopend Garantiefonds toegevoegd. Daarmee wordt een nettorendement van 3% gegarandeerd op de ingelegde premies.

Pensioengarantie Reaal ook bij banenwissel

Die garantie geldt gedurende de volledige looptijd, ook bij verandering van baan. "54% van de werknemers met een pensioenregeling waarin wordt belegd in een garantiefonds denkt ten onrechte dat de garantie ook geldt als ze van werkgever veranderen", zo citeert Reaal uit onderzoek van bureau Ruigrok/NetPanel.
Het Groeps Individueel Pensioenplan is begin dit jaar al uitgebreid met een aantal fondsen van SNS en ASN. "Met de toevoeging van het garantiefonds voldoen we aan een lang gekoesterde wens van het intermediair", aldus verkoopdirecteur Lodewijk van der Heijden (foto).

Reageer op dit artikel