nieuws

Ook bemiddelingsbedrijf All4All failliet

Archief

De rechtbank in Utrecht heeft All4All Advies failliet verklaard. De onderneming in Houten is eigendom van Pascal Derksen, die twee maanden geleden inkoopbedrijf All4All Finance al failliet had zien gaan.

All4All Advies hanteerde diverse handelsnamen, waaronder ook Karel Online met een gelijkluidend webadres. Het faillissement is een direct gevolg van de eerdere gebeurtenissen bij inkoopbedrijf All4All Finance, die met zo'n zestig tussenpersonen zaken deed. De hypotheekportefeuille (€ 35 mln groot) is overgenomen door serviceprovider United Capital in Roosendaal.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.