nieuws

Ohra houdt zorgpremie gelijk

Archief

In navolging van CZ weet Ohra komend jaar de zorgpremie voor de basisverzekering en de meeste aanvullende verzekeringen gelijk te houden. De maandpremie blijft daarmee op € 94,16. Op jaarbasis is dat € 1129,92.

Ohra houdt zorgpremie gelijk

Naast de basisverzekering biedt Ohra komend jaar zes levensfase-georiënteerde pakketten die zijn samengesteld voor vrijgezellen, studenten, samenwonenden, jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen en ouders bij wie de kinderen de deur uit zijn. Verzekerden kunnen bij Ohra één keer per jaar switchen van aanvullende polis, wanneer zich een wijziging voordoet in hun levenssituatie. De bestaande vergoedingen in de aanvullende polissen blijven komend jaar gelijk. Nieuw in de aanvullende verzekering is de vergoeding van EHBO-cursussen voor jonge gezinnen, gezinnen en 50-plussers. Ook podologie wordt in 2009 vergoed. Voor de zwaardere tandartsverzekeringen (vanaf TandenGaaf 500) wordt medisch geselecteerd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.