nieuws

Nieuwe topman NN: moraal is compliment waard

Archief

“We presteren nu in veel gevallen weer minimaal marktconform. Bovendien is de moraal van de medewerkers een stuk beter dan een aantal jaren geleden – dat is echt een compliment waard.” Dat stelt Lard Friese, de nieuwe topman van Nationale-Nederlanden, in een interview in NN’s relatieblad Nú.

Nieuwe topman NN: moraal is compliment waard

In de afgelopen jaren zijn bij NN vergaande verbeteringen doorgevoerd op gebieden als klanttevredenheid en efficiency. "Dat was hard nodig, want we liepen achter op onze concurrenten", aldus Friese. Inmiddels kan en moet NN weer vooruitkijken. "Nu gaan we ons weer terugvechten in de markt. Onze concurrenten hebben de afgelopen jaren immers ook niet stilgestaan.” Friese wil vooral "slim groeien". Hij wil segmenten opzoeken "waarin we sterk zijn en waarin groei mogelijk is".

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.