nieuws

Nieuwe keten Vidaz! van start in Culemborg

Archief

Op 6 november start Hubrien Meijaard als eerste Vidaz!-adviseur in Culemborg. Het concept van de keten is gebouwd op de Financial Life Planning-filosofie van George Kinder. Doelstelling is om eind dit jaar met acht adviseurs actief te zijn.

Nieuwe keten Vidaz! van start in Culemborg

Passie en rust bij adviseur en klant zijn de kernbegrippen in het initiatief van tussenpersoon Robert Hubers uit Naarden (Hubers Financiële Raadgevers) Hij heeft 40% van de aandelen; medeaandeelhouders van Vidaz! zijn Pensioendesk Nederland (40%), Louis Vollebregt (10%) en Marcel van Kooten (10%). De backoffice wordt uitgevoerd door H&L Assuradeuren in Woerden. Vidaz! werkt met vaste tarieven. Klanten kunnen kiezen uit een 'menu' van diverse soorten dienstverlening, variërend van een verzekeringscheck tot een complete financiële levensplanning, met elk hun eigen prijs. Daarna is er keuze uit drie servicepakketten die gemiddeld € 1.000 per jaar kosten. Vanaf maandag zit het hoofdkantoor van Vidaz! samen met Pensioendesk in een nieuw kantoor in Baarn.

Reageer op dit artikel