nieuws

Nieuwe adviesketen Vidaz! van start in Culemborg

Archief

Volgende week start Hubrien Meijaard als eerste Vidaz! adviseur in Culemborg. Het concept van Vidaz! is gebouwd op de inmiddels in ons land ook bekende Financial Life Planning-filosofie van George Kinder. Doelstelling is om eind dit jaar met acht adviseurs actief te zijn.

 

Passie en rust bij adviseur en klant zijn de kernbegrippen in het initiatief van tussenpersoon Robert Hubers uit Naarden (Hubers Financiële Raadgevers) Hij heeft 40% van de aandelen; medeaandeelhouders van Vidaz! zijn Pensioendesk Nederland (40%), Louis Vollebregt (10%) en Marcel van Kooten (10%). De backoffice wordt uitgevoerd door H&L Assuradeuren in Woerden. Vidaz! werkt met vaste tarieven. Klanten kunnen kiezen uit een ‘menu’ van diverse soorten dienstverlening, variërend van een verzekeringscheck tot een complete financiële levensplanning, met elk hun eigen prijs. Daarna is er keuze uit drie servicepakketten die gemiddeld _ 1.000 per jaar kosten.

 

  &nbspOorspronkelijk was het plan om in juni al met Vidaz! van start te gaan. Hubers heeft echter meer tijd nodig gehad voor bijwerken van het concept en het ontwerpen van de website. Vandaar dat de oorspronkelijk doelstelling van 15 adviseurs voor 2009 dan ook is gehalveerd. Sinds maandag 27 oktober zit het hoofdkantoor van Vidaz! samen met Pensioendesk Nederland in een nieuw kantoor in Baarn.

 

Reageer op dit artikel