nieuws

Monuta en Welke

Archief

Welke Financiële Diensten heeft uitvaartverzekeraar Monuta als nieuwe arrangementspartner aan het assortiment toegevoegd. Het aangesloten intermediair van Welke heeft toegang tot Monuta Insite; een op de website van de tussenpersoon te plaatsen module waarmee de klant een berekening kan maken en direct een polis kan sluiten.

 

DBV

Consumenten hoeven, onder bepaalde voorwaarden, geen opslag meer te betalen voor de spaarhypotheek van DBV. Dat betekent over de hele linie een besparing van 0,2%. Het geldt alleen voor aanvragen die na 22 oktober zijn ingediend. Verder moet de spaarhypotheek ten minste 40% van de totale hypotheeksom zijn en het moet een nieuwe hypotheek betreffen zonder NHG.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.