nieuws

Mom gaat Unirobe Meeùs leiden

Archief

Coen Mom (44), nu algemeen directeur van Guijt Verzekeringen (Gendt), neemt op 1 februari bij Unirobe Meeùs Groep de voorzittershamer over van Joop van Berkum.

 

Mom treedt al per 1 november toe tot de directie van Aegons intermediaire poot. Reden voor Mom om te vertrekken bij Guijt Verzekeringen is de kans om nu landelijk te gaan werken. "Ik heb achttien jaar bij Guijt Verzekeringen gewerkt en was daarbij vooral regionaal bezig. Ik ben nu 44 jaar en dit is een prachtig moment om deze overstap te maken", aldus Mom, die werd benaderd door Marco Keim, directievoorzitter van Aegon Nederland.

 

  &nbspVice-voorzitter Peeters Weem is niet gelukkig met de benoeming van Mom. "Met de benoeming van een extern aangezochte voorzitter heeft Leo Peeters Weem aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging", zo luidt de verklaring van Unirobe Meeùs over diens vertrek.

 

  &nbspVan Berkum blijft na 1 februari als adviseur verbonden aan Unirobe Meeùs.

 

stap te maken."

Reageer op dit artikel