nieuws

Met Hypotheek-Live advies via internet

Archief

Terpstra Assurantiën & Hypotheken (Kampen) komt met een aanvullende dienst voor tussenpersonen: Hypotheek-Live, een adviesgesprek via internet.

 

De klant logt in op de camera van de adviseur, ziet en spreekt de adviseur in levende lijve en krijgt op dat moment de hypotheekberekeningen direct op het beeldscherm.

 

  &nbspMet een éénmalige code is de klant de enige die toegang heeft tot de beelden. Ook communicatie richting meerdere personen is mogelijk. Om veiligheid en privacy te waarborgen, verandert de tussenpersoon na afloop de code en vervalt toegang tot de beelden. Bij de installatie is inbegrepen: domeinnaam, website, modem, implementatie, camera, statief, installatie van de software, documenthouder en instructie. De kosten bedragen _ 4.895,- exclusief btw.

 

Reageer op dit artikel