nieuws

Meeùs verzekert CNV-leden

Archief

De leden van de verschillende CNV-bonden kunnen hun verzekeringen voortaan met korting sluiten via de website van Aegon-dochter Meeùs. Hiermee is aan de samenwerking tussen CNV Verzekeringen en Aegon Bank (Axent/Aegon) een einde gekomen. De naam CNV Verzekeringen komt te vervallen.

 

Klanten van CNV Verzekeringen hebben de garantie gekregen dat ze er niet op achteruit gaan en dat polisvoorwaarden en premies van bestaande verzekeringen minimaal gelijk zullen blijven. Leven- en uitvaartpolissen en hypotheken worden per premievervaldatum overgedragen aan Meeùs. Klanten met schadeverzekeringen krijgen op de premievervaldatum een nieuw aanbod van Meeùs. Pakketkortingen voor CNV-leden variëren van 3% bij twee verzekeringen tot 10% bij vijf polissen.

 

  &nbspVerder komen leden die een huis willen kopen of verkopen, in aanmerking voor 10% korting op het standaardtarief verkoop- en aankooppakketten, 10% korting op de courtage van andere diensten (bijvoorbeeld taxaties), 25% korting op de afsluitprovisie bij alle geldverstrekkers en 0,2% rentekorting op een Aegon-hypotheek.

 

  &nbsp"De belangrijkste reden voor de overstap naar Meeùs is gelegen in het feit dat Meeùs een tussenpersonenorganisatie is", aldus de woordvoerder van de CNV. "Hierdoor kan een breder pakket aan diensten worden aangeboden tegen voordeliger tarieven. Het is gewoon een betere deal."

 

Reageer op dit artikel