nieuws

Masterclass ‘Het andere adviseren’

Archief

Welten Opleidingen heeft samen met onderzoeksinstituut MoneyView de masterclass ‘Het andere adviseren’ opgezet, "bedoeld voor alle financieel adviseurs die mee willen groeien met de veranderende adviesmarkt".

 

MoneyView en Welten omschrijven ‘Het andere adviseren’ als een praktijkgerichte opleiding waar adviseurs "vaardigheden en technieken trainen om klanten in een turbulente adviesmarkt efficiënt en op een open manier van dienst te zijn". De driedaagse training, in een periode van zes weken, gaat onder meer gepaard met tussentijdse begeleiding van de trainer en een digitaal forum waar deelnemers praktijkervaringen kunnen uitwisselen.

 

  &nbsp"Uiteindelijk zal deze masterclass op lange termijn een hogere klanttevredenheid opleveren, zal de adviseur in staat zijn om effectiever te werken en zal het bedrijfsresultaat positief beïnvloed worden", stelt het opleidingsinstituut op de site www.welten.eu/het-andere-adviseren.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.