nieuws

Masterclass ‘Het andere adviseren’

Archief

Welten Opleidingen heeft samen met onderzoeksinstituut MoneyView de masterclass ‘Het andere adviseren’ opgezet, "bedoeld voor alle financieel adviseurs die mee willen groeien met de veranderende adviesmarkt".

 

MoneyView en Welten omschrijven ‘Het andere adviseren’ als een praktijkgerichte opleiding waar adviseurs "vaardigheden en technieken trainen om klanten in een turbulente adviesmarkt efficiënt en op een open manier van dienst te zijn". De driedaagse training, in een periode van zes weken, gaat onder meer gepaard met tussentijdse begeleiding van de trainer en een digitaal forum waar deelnemers praktijkervaringen kunnen uitwisselen.

 

  &nbsp"Uiteindelijk zal deze masterclass op lange termijn een hogere klanttevredenheid opleveren, zal de adviseur in staat zijn om effectiever te werken en zal het bedrijfsresultaat positief beïnvloed worden", stelt het opleidingsinstituut op de site www.welten.eu/het-andere-adviseren.

 

Reageer op dit artikel