nieuws

Kroezen proeft aan internetmarkt met Jim Direct

Archief

De Kroezen Groep (Beesd) heeft zijn Jim Direct.nl  als ‘internetverzekeraar’ gelanceerd. Consumenten kunnen premies en dekking van vijftien verzekeraars vergelijken en direct verzekeringen sluiten.

Kroezen proeft aan internetmarkt met Jim Direct

Naar aanleiding van allerlei succesverhalen over verzekeren via internet, wilde de Kroezen Groep weleens aan den lijve ondervinden hoe dit nu in de praktijk werkt, verklaart mede-directeur Mark van Kessel. Voor wat betreft de administratieve verwerking wordt gebruik gemaakt van de bestaande applicatie Poliscomfort. Voor Jim Direct.nl wordt reclame gemaakt met een rechttoe rechtaan tv-commercial van 30 seconden, die de komende maanden zo'n tien keer per dag te zien is op de regionale tv-zender in Noord-Holland. 

Reageer op dit artikel