nieuws

Huismerken

Archief

Voogd & Voogd heeft het assortiment huismerken uitgebreid met de MotorfietsVoordeelPolis en de VrachtautoVoordeelPolis. Beide producten zijn gebaseerd op een zogenaamd afkooptarief. "De hoogte van de premie is dus afhankelijk van het aantal jaren dat de verzekerde in het bezit is van een rijbewijs. De b/m-ladder wordt dus niet toegepast", licht Bas de Voogd toe. "Dat houdt dus ook in dat men bij een schuldschade geen hogere premie gaat betalen." Beide nieuwe huismerken hebben een pool van verzekeraars als risicodrager.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.