nieuws

Faillissementen voor drie kantoren zonder vergunning

Archief

De rechtbank in Leeuwarden heeft medio oktober het faillissement uitgesproken over GOA Verzekeringen uit Leeuwarden.

 

De besloten vennootschap, eigendom van de 50-jarige J.C. Bartmann, had al geen inschrijving meer in het AFM-register van financiële dienstverleners. Het kantoor zei voorheen zelf dat "bedrijfsspaarregelingen veertien jaar het speerpunt van ons handelen zijn geweest". Op het bedrijfsadres zou Bartmann Telemarketing nog wel actief zijn, al blijkt telefonisch contact niet mogelijk.

 

  &nbspEikelenberg Assurantiën in Roermond is eveneens failliet verklaard. Het gaat om een persoonlijk faillissement van de eigenaar, die geen inschrijving meer had in het AFM-register.

 

  &nbspDe rechtbank in Rotterdam heeft Adviesbureau De Burg failliet verklaard. Volgens het handelsregister bemiddelde het bedrijf van Frans Poeljes in onroerend goed, maar ook assurantie- en hypotheekbemiddeling behoorden voorheen tot de activiteiten. Een WFT-vergunning bezat het kantoor niet.

 

Reageer op dit artikel