nieuws

Faillissement voor drie kantoren zonder vergunning

Archief

Afgelopen week zijn drie bedrijven failliet verklaard die zich in het verleden bezighielden met het bemiddelen in verzekeringen en/of hypotheken. In het register van financiële dienstverleners dat toezichthouder AFM bijhoudt, komen de namen echter niet meer voor.

De rechtbank in Leeuwarden sprak het faillissement uit over het lokaal gevestigde GOA Verzekeringen. Het kantoor van de 50-jarige J.C. Bartmann kende "bedrijfsspaarregelingen veertien jaar als het speerpunt van ons handelen". Op het bedrijfsadres zou Bartmann Telemarketing nog wel actief zijn, al blijkt telefonisch contact niet mogelijk.
De rechtbank in Roermond heeft Eikelenberg Assurantiën uit die plaats failliet verklaard. Het gaat om een persoonlijk faillissement van de eigenaar. Eenzelfde vonnis van de rechtbank in Rotterdam trof Adviesbureau De Burg. Volgens het handelsregister bemiddelde het bedrijf van Frans Poeljes in onroerend goed, maar ook assurantie- en hypotheekbemiddeling behoorde voorheen tot de activiteiten. Een WFT-vergunning bezaten genoemde kantoren niet.

Reageer op dit artikel