nieuws

Eve & Co: financieel concept voor vrouwen

Archief

Delta Lloyd is bezig een financieel concept specifiek gericht op vrouwen in de markt te zetten. Onder de naam Eve & Co ( www.eveandco.nl ) wordt het concept nu getest op de hoogopgeleide vrouwen bij Delta Lloyd zelf.

Eve & Co: financieel concept voor vrouwen

Volgens initiatiefnemer Elsbeth Bouwman is er een snel groeiende groep hoogopgeleide en goed verdienende vrouwen die zich zelden aangesproken voelt door financiële dienstverleners. "Daardoor regelen ze hun financiële toekomst nauwelijks. Maar ze zouden dat wel graag willen". Het productaanbod verschilt volgens Bouwman niet van dat voor een man. "We bieden bank- en verzekeringsproducten van Delta Lloyd aan."
Bouwman, die het concept samen met collega Mariëlla den Boef heeft opgezet, test het concept op de vrouwen bij Delta Lloyd. Daarna wordt het getest bij bedrijven waarmee een hechte relatie bestaat. De advisering en verkoop verlopen vooralsnog via Nationaal Spaarfond. "Een financieel totaalconcept als Eve & Co is echt nieuw", aldus Bouwman in het personeelsblad Sterk van Delta Lloyd. Begin dit jaar kwam het concern met Onna-Onna, een internetverzekeraar die zich ook speciaal op vrouwen richt.

Reageer op dit artikel