nieuws

DIL-offertes NN langer geldig

Archief

Nationale-Nederlanden heeft de geldigheidstermijn voor offertes van direct ingaande lijfrentes verlengd van twee weken naar een maand. De garantietermijn voor expirerende NN-lijfrentes is verkort van drie maanden naar één maand.

Met de langere offertetermijn is er meer tijd om de koopsom over te boeken en kan de klant langer over het aanbod nadenken, beargumenteert NN de wijziging. Door de uitkeringsgarantie voor DIL-len die worden aangekocht met geld uit NN-polissen te bekorten tot een maand, kunnen er scherpere tarieven worden geboden. "Slechts 20% tot 25% van onze klanten maakt daadwerkelijk gebruik van de driemaanden-garantietermijn."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.