nieuws

Delta Lloyd wil meer maatwerk bieden in bedrijvenmarkt

Archief

Delta Lloyd breidt de serie ‘maatwerkoplossingen’ voor ondernemers uit met twee nieuwe varianten: een voor ondernemingen in wegvervoer en logistiek en een voor zorg- en verzorginstellingen.

 

Voor wegvervoer en logistiek is een pakket samengesteld waarin onder meer verzekeringen kunnen worden gesloten voor vrachtauto- en aanhangwagen, ladingdekking, container-traileraansprakelijkheid (CTA), vervoer gevaarlijke stoffen, aansprakelijkheid logistieke dienstverlening, goederentransport, werkmaterieel en een milieuschadeverzekering.

 

  &nbspBinnen het pakket voor zorg- en verzorginstellingen kunnen onder meer verzekeringen worden gesloten als Budget Garant voor AWBZ-instellingen, aansprakelijkheid paramedici (inclusief Wegam-dekking voor werknemers), aansprakelijkheid zorginstellingen en een verzekering tegen fraude (door personeel) en oplichting (door derden).

 

  &nbspAanvullend op de maatwerkoplossingen stelt Delta Lloyd ook voor de sectoren wegvervoer en logistiek en zorg- en verzorginstellingen brancherapporten beschikbaar voor het intermediair. De rapporten geven onder andere inzicht in cijfers, trends, ontwikkelingen in de branche en de effecten daarvan op de risico’s. Op basis van deze informatie heeft Delta Lloyd een analyse gemaakt van de belangrijkste verzekeringsbehoeften per bedrijfstak. Daarnaast kunnen assurantieadviseurs speciaal voor deze sectoren een branchespecifiek riskmanagementadvies bij Delta Lloyd aanvragen.

 

Reageer op dit artikel