nieuws

Delta Lloyd: meer maatwerk in bedrijvenmarkt

Archief

Delta Lloyd breidt de serie maatwerkoplossingen voor ondernemers uit met twee nieuwe varianten: een voor ondernemingen in wegvervoer & logistiek en een voor zorg- & verzorginstellingen.

Voor wegvervoer & logistiek kunnen onder meer verzekeringen worden gesloten voor vrachtauto- en aanhangwagen, ladingdekking, container-traileraansprakelijkheid (CTA), vervoer gevaarlijke stoffen, aansprakelijkheid logistieke dienstverlening, goederentransport, werkmaterieel en een milieuschadeverzekering. Voor zorg- & verzorginstellingen kunnen onder meer verzekeringen worden gesloten als Budget Garant voor AWBZ-instellingen, aansprakelijkheid paramedici (inclusief Wegam–dekking voor werknemers), aansprakelijkheid zorginstellingen en een verzekering tegen fraude (door personeel) en oplichting (door derden). 

Reageer op dit artikel