nieuws

De Hypotheker houdt spreekuur

Archief

Franchiseketen De Hypotheker komt met een speciaal spreekuur waar consumenten terecht kunnen met vragen over gevolgen van de financiële crisis voor bijvoorbeeld hun spaarhypotheek, bankspaarproduct of pensioen.

 

De inloopspreekuren, die maandag zijn gestart, staan gepland tot zaterdag 8 november in alle ruim 170 vestigingen.

 

  &nbsp"Als mijn geldverstrekker omvalt, wat gebeurt er dan met mijn spaarhypotheek? Is het slim om nu een huis te kopen, of kan ik beter wachten? Zo krijgen we heel veel vragen", zegt commercieel directeur Bas Millenaar.

 

  &nbsp"Mensen willen natuurlijk weten wat de kredietcrisis voor hun persoonlijke financiële situatie betekent. En die vraag kun je pas echt goed beantwoorden als je daar even de tijd voor neemt. Daarom organiseren we deze inloopspreekuren. Iedereen is welkom en kan zijn vragen voorleggen aan onze adviseurs. Aan de hand van de uitslag van onze Kredietcrisis Hypotheektest kan de consument samen met onze adviseur de persoonlijke gevolgen van de crisis vaststellen. Als het nodig blijkt te zijn, wordt er een vervolgafspraak met de adviseur gemaakt."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.