nieuws

CZ houdt premie basisverzekering gelijk

Archief

De premie voor de basisverzekering bij CZ blijft komend jaar gelijk aan die van dit jaar, namelijk € 1089. CZ zegt dit te kunnen doen door goede inkoop en noemt daarbij onder meer het voorkeurbeleid voor merkloze medicijnen.

CZ houdt premie basisverzekering gelijk

CZ weet ook voor een aantal aanvullende verzekeringen de premie gelijk te houden, maar door de stijging van de zorgkosten gaan de premies van sommige aanvullende verzekeringen omhoog. CZ introduceert een nieuwe verzekering voor gezinnen. Onderdeel van die verzekering is het CZ Beugelplan, waarbij in vier jaar tijd telkens een hogere maximumvergoeding voor kinderorthodontie wordt opgebouwd. CZ kende al een aantal algemene aanvullende verzekeringen en twee levensfaseverzekeringen: de Jongeren en 50+.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.