nieuws

Cedeo-keurmerk voor Huibers

Archief

Het Huibers Instituut heeft voor de WFT PE-opleidingen het Cedeo-keurmerk ontvangen.

 

  &nbspTien opdrachtgevers van Huibers werden geïnterviewd over onder- werpen als voortraject, opleidingsprogramma, uitvoering, docenten, trainingsmateriaal, relatiebeheer, prijs-kwaliteitverhouding, tevredenheid en samenwerking. Op al deze onderdelen moest een voldoende worden behaald. De score van Huibers was gemiddeld 86,3%.

 

  &nbspOm voor dit keurmerk voor klanttevredenheid in aanmerking te komen moet een opleider meer dan vijf opdrachtgevers hebben, minimaal drie jaar actief zijn en een minimum jaaromzet van _ 250.000 euro hebben. De erkening blijft twee jaar geldig.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.