nieuws

Bij pech even Apeldoorn bellen

Archief

Centraal Beheer Achmea heeft de elf jaar geleden geïntroduceerde pechhulp voor autoverzekerden nieuw leven ingeblazen. Met een gewijzigde tariefstructuur en een uitgebreide dekking moet de pechhulp worden getransformeerd van een ‘bijproduct dat nooit van de grond is gekomen’ naar een nieuwe tak aan de ‘mobiliteitsboom’.

 

"Voortschrijdend inzicht in mobiliteitsvraagstukken", noemt Centraal Beheer het besluit om de eigen pechhulp in een nieuw jasje te steken en naast verzekeraar ook dienstverlener te willen zijn. Dat inzicht is ingegeven door de geluiden die uit klantenpanels werden opgevangen en de reacties, afgelopen zomer, in het Gelredome in Arnhem, waar enkele duizenden klanten werden geholpen met de reparatie van hagelschade aan hun auto.

 

  &nbspDoel van Centraal Beheer is in pechhulp hetzelfde marktaandeel te realiseren als bij autoverzekeringen. De verzekeraar streeft de komende vijf jaar dan ook naar 100.000 abonnementen. Dat aantal moet worden bereikt in samenwerking met alarmcentrale Eurocross en een landelijk netwerk van bergingsbedrijven.

 

  &nbspDe vernieuwde pechhulpverzekering biedt dekking in Nederland en Europa. Een abonnement kost _ 40 per jaar voor collectiviteiten en _ 45 op individuele basis. In Nederland kent de service geen beperkingen in het aantal hulpverleningen en is woonplaatsservice inbegrepen. Dat geldt ook voor pech door eigen schuld, zoals zoekgeraakte sleutels, een ondeugdelijke accu en verkeerd getankte brandstof. Pech onderweg wordt in 65 % van alle gevallen direct gerepareerd. De service is 24 uur per dag bereikbaar en biedt naast pechhulp ook ondersteuning bij schade en diefstal. Klanten kunnen bij iedere garage in Nederland terecht.

 

  &nbspMedio volgend jaar zal Centraal Beheer het mobiliteitsconcept uitbreiden met andere diensten.

 

Reageer op dit artikel