nieuws

Arthur moet tussenpersoon klanten bezorgen

Archief

Arthur.nl, een nieuw initiatief van het transactieplatform Meetingpoint, moet de tussenpersoon klanten gaan bezorgen. Deze website moet de financieel adviseur op de kaart zetten en er voor zorgen dat hij gevonden wordt door mogelijke klanten.

Arthur moet tussenpersoon klanten bezorgen

Arthur.nl speelt in op de vraag van financieel adviseurs: Hoe krijg ik bezoekers op mijn website? Via een marketingcampagne op internet wordt Arthur.nl tussen alle financiële websites voor particulieren en bedrijven geplaatst. Op de site worden geen producten en diensten vergeleken, wel kunnen de adviseurs worden vergeleken. Dit kan aan de hand van profielen. Ook kan de consument een vraag voorleggen aan een aantal adviseurs tegelijk. Op 20 november start de consumentencampagne op internet 'Vind de adviseur die bij je past' om de site onder de aandacht te brengen. Tussenpersonen kunnen nu al een profiel achterlaten. Dat is gratis. De eerste 500 aanmelders ontvangen een welkomstpakket.

Reageer op dit artikel