nieuws

Alphens kantoor timmert aan de weg met keurmerk

Archief

Huis & Hypotheek adverteert op borden in Alphen aan den Rijn het enige kantoor met een keurmerk in deze gemeente te zijn. "Wij willen de consument graag laten weten dat wij hier de enige keurmerkhouder zijn", zegt Celeste Zwiers van Huis & Hypotheek.

 

"Het Keurmerk Financiële Dienstverlening toetst de aangesloten kantoren elke anderhalf jaar en deze beoordeling is behoorlijk streng", zegt Zwiers. "De hele administratie, de dossiers en alle adviezen worden onder de loep genomen en zelfs onze briefwisseling wordt doorgespit."

 

  &nbspDe Alphense vestiging van Huis & Hypotheek kwam met vlag en wimpel door de test. "Wij hadden eerder al een negen, maar scoorden nu een tien, en onze adviezen worden nu zelfs door het keurmerk als voorbeeld gebruikt", aldus Zwiers.

 

  &nbspHet Alphense kantoor telt zeven medewerkers, 2.700 relaties en heeft naast de hypotheekshop ook nog een assurantieafdeling die verzekeringen verkoopt onder de vlag van Lancyr.

 

Alphen aan den Rijn.

Reageer op dit artikel