nieuws

Allianz Woonlastenverzekering in Hypobox

Archief

De woonlastenverzekering van Allianz Inkomensverzekeringen is vanaf nu opgenomen in het hypotheekadviespakket Hypobox. Assurantieadviseurs die gebruik maken van Hypobox kunnen na een update premieberekeningen maken en aanvragen indienen voor deze verzekering.

Allianz Woonlastenverzekering in Hypobox

De Allianz Woonlastenverzekering kan zowel door zelfstandig ondernemers als werknemers worden gesloten. De verzekering kent een leeftijdsonafhankelijk tarief, geen beroepsklassen en een snel medisch traject. Wie in de lopende actiemaand zo'n polis sluit, betaalt tot het einde van het jaar geen premie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.