nieuws

Aegon: te enthousiast over samenwerking banken

Archief

Aegon erkent wat voorbarig te hebben bericht over de ontwikkeling van een bankverzekeringsconcept, waarbij vier banken zouden zijn betrokken. “De beoogde resultaten zijn wat te enthousiast naar voren gebracht.”

Aegon: te enthousiast over samenwerking banken

In het personeelsblad InterAegon maakte de maatschappij prominent melding van een intensievere samenwerking met Rabobank, Friesland Bank, Van Lanschot en SNS Reaal. "We werken aan een concept met bancassurance, maar er zijn nog geen definitieve besluiten genomen. Het moet nog worden uitgewerkt", laat Aegon nu weten in antwoord op reacties van Rabobank, SNS Bank en Van Lanschot Assurantiën, die zeggen niets van zo'n samenwerking te weten. Contacten met Rabobank zijn er volgens Aegon echter al wel geweest. "Wij vinden het vervelend dat de banken er op die manier mee zijn geconfronteerd."

Reageer op dit artikel