nieuws

Zeker Plus-hypotheek van Delta Lloyd in trek

Archief

Bij Delta Lloyd is in het eerste halfjaar van 2008 vooral de hypotheekvariant van het bankspaarassortiment succesvol gebleken. De bancaire DIL-rekening loopt minder goed.

 

De Zeker Plus Hypotheek loopt volgens een woordvoerder "zeer goed". "Inmiddels is deze aflosvorm de tweede aflosvorm in onze productportfolio. Het eerste product is op dit moment de (verzekerings-)hybride hypotheek. Naar verwachting zal de Zeker Plus Hypotheek uiteindelijk 25% tot 50% van de totale aflosproductie vormen."

 

  &nbspDe Lijfrente Groeirekening loopt boven verwachting, maar de Lijfrente Oogstrekening, voor de uitkeringsfase, komt moeizaam op gang. "Die blijft achter vanwege sterke concurrentie van onze Direct Ingaande Lijfrente."

 

Reageer op dit artikel