nieuws

Willis-topman hekelt wegkapen personeel door concurrenten

Archief

Willis-directeur Hugo Wegbrans beklaagt zich in een interview met Globe, het relatiemagazine van Talent & Pro, over het onderling wegkapen van personeel in de verzekeringsbranche: "We moeten de manier waarop we onze mensen werven veranderen."

 

"De interne ontwikkeling van nieuw talent en het bieden van voldoende doorgroeimogelijkheden verdienen daarbij de voorkeur boven het ‘recyclen’ van mensen afkomstig van concurrenten", aldus Wegbrans.

 

  &nbspIn november vorig jaar verloor Willis een kort geding dat de assurantiemakelaar had aangespannen om de overstap van negen personeelsleden naar concurrent Marsh ongedaan te maken. De Haarlemse rechtbank zette vraagtekens bij de rechtsgeldigheid van een concurrentiebeding van Willis en achtte het niet aannemelijk dat bij Marsh sprake is geweest van een vooropgezet plan om werknemers en klanten van Willis over te nemen. Onvrede over de werkdruk bij Willis zou de werkelijke aanleiding zijn voor de massale overstap van personeel.

 

Reageer op dit artikel