nieuws

Vanbreda neemt na Stijsma ook Smit, Boelen & Co over

Archief

Na in juli al het Veenendaalse kantoor Sijtsma overgenomen te hebben, neemt Vanbreda Risk & Benefits in Rotterdam nu ook het kantoor Smit, Boelen & Co in Amsterdam over.

 

Smit, Boelen & Co (12 medewerkers) is een makelaar in assurantiën die meer dan zestig jaar bestaat en zich voornamelijk bezighoudt met dienstverlening aan bedrijven. Eigenaar Ruud de Pont zal aanblijven als kantoordirecteur. Wim Span, algemeen directeur en medeaandeelhouder van Vanbreda Risk & Benefits: "Smit, Boelen & Co past prima in de plannen om in Nederland verder te groeien." Het zusterbedrijf van Vanbreda in België is daar het op één na grootste intermediairbedrijf. Vanbreda in Nederland zal, na de integratie van beide bedrijven, circa 65 medewerkers hebben en een provisieomzet van _ 7 mln. Het bedrijf richt zich alleen op bedrijfsmatige klanten en adviseert en bemiddelt op het gebied van schadeverzekeringen, pensioen en zorg en inkomen.

 

  &nbsp"Vanbreda Benelux maakt deel uit van EOS Risq", zegt Span. "Hierin werken zes Europese makelaars en risk consultants samen op het internationale vlak. EOS Risq integreert het strategische en operationele management van Lockton (Londen), Assiteca (Milaan), Diot (Parijs), GrECo (Wenen), Ecclesia (Duitsland) en Vanbreda (Benelux). EOS Risq behoort tot de top 5 verzekeringsmakelaars en consultants ter wereld, met een jaarlijkse omzet van meer dan _ 900 mln."

 

Reageer op dit artikel