nieuws

Van Gelderen naar VVAA

Archief

Algemeen directeur Ebbo van Gelderen (44) van nicheverzekeraar Hiscox Nederland stapt over naar VVAA.

 

Hij wordt daar per 1 september directeur Schadeverzekeringen en lid van het managementteam van de VVAA Groep. Van Gelderen volgt er Frank Reddering op, die inmiddels met pensioen is.

 

  &nbspBij Hiscox kwam Van Gelderen in januari vorig jaar in dienst als algemeen directeur. Daarvoor was hij werkzaam bij Aegon, Interpolis en NCM in Nederland en het Verenigd Koninkrijk en verantwoordelijk voor commercie en personeel & organisatie.

 

  &nbspMarc van der Veer (42), sinds 2005 werkzaam bij Hiscox als directeur Europa, zal vanaf 1 september de functie van Van Gelderen voorlopig waarnemen. "We streven ernaar om voor het eind van het jaar een nieuwe directeur voor Hiscox Nederland te kunnen presenteren", aldus Van der Veer.

 

Reageer op dit artikel