nieuws

Starters

Archief

@House insurance (Amsterdam)

Aubryl Muller (34) hoopt dit najaar te kunnen starten met zijn eigen bedrijf. Hij heeft een aantal jaren ervaring opgedaan bij diverse tussenpersonen en richt zich met @House insurance met name op de particuliere markt. Muller start met een bestaande portefeuille van zo’n vijftig relaties. De vergunning moet nog worden aangevraagd.

 

B.J. Koster (Muntendam)

Barry Koster is een eenmanszaak gestart op het gebied van de freelance-assurantiebemiddeling. Hij werkte bij Koster Assurantiën, het bedrijf van zijn vader in Muntendam. Toen dit bedrijf werd verkocht is hij daar blijven werken als freelance adviseur en dit gaat hij nu ook doen voor andere kantoren. Volgens hem is er bij assurantiekantoren veel animo om interimkrachten in te huren.

 

Jos de Vaan (Eindhoven)

Jos de Vaan (52) is twaalf jaar hypotheekadviseur en had een eigen kantoor in Eindhoven, een ex-Attentiv-vestiging in combinatie met makelaardij. "Toen mijn directeur plotseling wegging werd ik geconfronteerd met zoveel taken op het gebied van administratie en begeleiding dat ik zelf geen tijd meer had voor advisering", zegt hij. Hij verkocht daarom zijn kantoor en gaat zich als freelance hypotheekadviseur helemaal aan de advisering wijden. "Ik denk dat interim-advies voor veel kantoren een oplossing is."

 

Reageer op dit artikel