nieuws

‘Spaarloop’ van Aegon in trek

Archief

Aegon boekt succes met de combinatie van een spaarloon- en een levenslooprekening die bedrijven aan hun medewerkers kunnen bieden. Onlangs werd de publieke omroep als klant binnengehaald.

 

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is goed voor drieduizend medewerkers. Bij de combinatierekening worden gelijktijdig een spaarloon- en een levenslooprekening geopend, waarbij elk jaar opnieuw kan worden gekozen op welke rekening wordt gespaard. Voor beide rekeningen geldt dezelfde rente.

 

  &nbspBij het contract met de NPO was het Haagse NVA-lid Mandema & Partners betrokken. Gezamenlijk wordt ook aan een contract gewerkt met de elfduizend medewerkers tellende zorginstelling ’s Heeren Loo, zo meldt Aegon in personeelsblad InterAegon. Daarnaast zijn Lippmann, Kröller (beide Unirobe) en Koster actief in het aanbieden van de gecombineerde rekening.

 

Eigen stijl

Aegon is overigens op meer spaarfronten bezig: via Aegon Bank, de gebundelde loondienstorganisaties, wordt sinds kort het product Eigen stijl Sparen verkocht. Daarmee kan de klant online met één spaarrekening spaarpotten voor verschillende doeleinden creëren. Voor het product wordt na de zomer een landelijke promotiecampagne gestart.

 

Reageer op dit artikel