nieuws

SES met klachten naar NMA

Archief

Voorzitter Gerard Regels van de Stichting Eerlijk Schadeherstel (SES) zegt inmiddels zo’n 160 steunbetuigingen te hebben ontvangen van autoschadeherstelbedrijven die het niet eens zijn met de schadesturing door verzekeraars. Dat is bijna 10% van alle schadeherstellers in Nederland.

 

De stichting is van plan om de -deels anonieme- klachten te bundelen en er, waarschijnlijk eind september, mee naar de NMA te stappen.

 

  &nbspDe stichting is opgericht door schadeherstellers die zich niet meer kunnen verenigen met de in hun ogen oneerlijke wijze van schadesturing van verzekeraars. De inventarisatie van de klachten zou eigenlijk eind februari al zijn afgerond, maar de enquête moest opnieuw en geanonimiseerd worden gehouden, vanwege de angst die er onder de schadeherstellers zou leven voor represailles van de zijde van de verzekeraars. De SES pleit er nu voor dat alle schadebedrijven hun contracten met verzekeraars gaan opzeggen. "Dan is er voor iedereen een goede boterham te verdienen tegen betere tarieven." Opmerkingen:

 

Reageer op dit artikel