nieuws

Premie.nl opent aanval op verzekeringssites

Archief

Het begin vorig jaar opgerichte Premie.nl wil met een vernieuwde formule concurrenten als Independer en Verzekeringssite naar de kroon gaan steken. Op de site kunnen nu autoverzekeringen van 37 verzekeraars met elkaar worden vergeleken. Voor deelnemende tussenpersonen geldt niet meer als voorwaarde dat ze zijn aangesloten bij Voogd & Voogd.

Premie.nl opent aanval op verzekeringssites

Oprichter Erik de Voogd stelt dat Premie.nl inmiddels 12.000 varianten in de autoverzekering biedt. “In de vergelijking nemen we nu ook de nieuwe internetverzekeraars mee, zoals Allsecur, IZio en Splendis (Delta Lloyd) en ook FBTO, Ohra en Centraal Beheer." Consumenten kunnen verzekeringen vergelijken en deze vervolgens sluiten bij een deelnemende tussenpersoon in hun omgeving. Dat zijn er momenteel tussen de 400 en 450. Voor zowel het intermediair als voor de verzekeraars fungeert Premie.nl voortaan als gratis marktplaats. De Voogd wil inkomsten halen uit advertenties die door verzekeraars en assurantiekantoren op de site kunnen worden geplaatst. Tussenpersonen die zijn aangesloten bij Bruns ten Brink, Klaverblad, London of Voogd & Voogd kunnen gratis partner worden en aanvragen ontvangen. Het aantal intermediairmaatschappijen zal binnenkort verder worden uitgebreid, kondigt De Voogd aan.

Reageer op dit artikel