nieuws

Nieuwe website genereert hypotheekleads

Archief

Met www.mijnhypotheekpartner.nl  heeft adviesbureau Fomark een website gelanceerd die de consument veel informatie en uitleg verschaft over hypotheken. Deze opzet is gekozen om daarmee hoogwaardige leads voor hypotheekadviseurs te genereren.

De website bevat diverse campagnepagina's, die thematisch zijn ingericht. Daarmee wordt de consument specifieker aangesproken op de reden waarom hij op zoek is naar een hypotheek. "Door de aanpak van de campagnes weet de consument wat hij kan verwachten en is de kwaliteit van de lead hoog. De campagnes worden via selectieve online media uitgezet en genereren bezoek naar een van de thematische campagnepagina's", aldus Fomark. Het bedrijf, dat over een WFT-vergunning beschikt, verspreidt ook een online Hypotheekgids.

Reageer op dit artikel