nieuws

Mijnletsel.nl wegwijzer in letselschadewereld

Archief

Na ruim een jaar ontwikkeling heeft de Tilburgse registerexpert Hans Noordsij de website Mijnletsel.nl gelanceerd. Deze is gericht op iedereen die met letselschade te maken krijgt.

Mijnletsel.nl wegwijzer in letselschadewereld

Mijnletsel.nl biedt een uitgebreid overzicht van de letselschademarkt (Letselplaza) en een  encyclopedie (Letselpedia). Op Letselplaza hebben al bijna honderd belangenbehartigers hun bedrijfsprofiel geplaatst. De lijst is uitgebreid met andere spelers in de letselschadewereld, zoals WA-schaderegelingsbureaus, medisch adviesbureaus, re-integratiebureaus en rekenbureaus. Daarnaast vindt de bezoeker er meer dan tweehonderd links naar relevante sites. Verder is er ruime aandacht voor het Keurmerk Letselschade dat dit jaar van kracht werd.

Reageer op dit artikel