nieuws

ISDN nieuwe dienstverlener voor intermediair

Archief

Per 2 september gaat er met Intermediair Service Desk Nederland (ISDN) een nieuw serviceplatform voor financieel adviseurs van start. Volgens commercieel directeur Eric de Jong richt ISDN zich op tussenpersonen met maximaal vijf medewerkers, een categorie die in Nederland 8.300 bedrijven telt.

De Jong en mede-vennoot Peter Dessens, beiden vroeger actief bij Behaenk, bieden met ISDN een website aan met vergelijkingsmodules op het gebied van uitvaart- en van risicoverzekeringen. In 2009 wordt hier een spaarmodule aan toegevoegd. Verder biedt ISDN onder meer een volmachtmodule, een leadsgenerator, een letselschaderegeling, pensioenanalyse, een callcenter, inkoop van een energielabel, een vacaturebank  en een telefoonvakantieservice. Omdat ISDN.nl niet meer beschikbaar was, kent de onderneming als internetadres www.isdn.nu.

Reageer op dit artikel