nieuws

Impulz van De Goudse nu beschikbaar voor intermediair

Archief

De Goudse heeft de al eerder aangekondigde Impulz-pakketten voor het midden- en kleinbedrijf nu beschikbaar gesteld voor het intermediair. "De belangrijkste productinnovatie in jaren."

 

Impulz bestaat uit drie modules. BedrijfsImpulz omvat alle verzekeringen en preventieve diensten die voor het bedrijf van belang kunnen zijn, bijvoorbeeld op het gebied van aansprakelijkheid, gebouw en inhoud en mobiliteit. OndernemersImpulz omvat alle voorzieningen voor de ondernemer persoonlijk, van aov tot pensioenopbouw. PersoneelsImpulz omvat ten slotte alle verzekeringen en diensten die zijn gericht op het risico van werkgeverschap. De producten van BedrijfsImpulz zijn ook via Meetingpoint beschikbaar. Daarmee is De Goudse de eerste die bedrijfsmatige schadeverzekeringen in pakketvorm via dit transactieplatform aanbiedt.

 

  &nbspHet intermediair wordt door De Goudse ondersteund met online risicoscans, een online applicatie om offertes te maken en een speciaal extranet voor het intermediair.

 

  &nbsp"Impulz is voor ons de belangrijkste productinnovatie in jaren", aldus directielid Peter Leermakers. "Wij zijn er van overtuigd een zeer aantrekkelijke ondernemerspropositie te hebben ontwikkeld, wat we nog eens onderstrepen met onze mediacampagne, die helemaal op ondernemers is gericht."

 

Reageer op dit artikel