nieuws

Hypotheek voor commercieel vastgoed van DAK en NIBC

Archief

Intermediairscollectief DAK komt in samenwerking met 1895 Hypotheken (NIBC Bank) met de Vastgoed Investerings Hypotheek, een hypotheek voor commercieel vastgoed (verhuurde woningen, verhuurde kantoorpanden, winkels en bedrijfspanden).

 

DAK werkte al samen met Hypinvest (ook NIBC ) als geldverstrekker voor de financiering van particuliere woningen. Met deze nieuwe hypotheek hoopt DAK een nieuwe doelgroep aan te boren; de vastgoedbeleggers. Afhankelijk van het type onderpand zijn verstrekkingen mogelijk tot maximaal 90% van de marktwaarde en tot maximaal _ 5 mln. Bij de toetsing van de betaalbaarheid wordt naast de huurinkomsten ook het persoonlijk inkomen in de berekening meegewogen.

 

  &nbspEen aantal medewerkers van DAK heeft een speciale training doorlopen om zo het aangesloten intermediair te kunnen ondersteunen en binnen twee dagen een offerte te leveren, wat volgens DAK snel is voor dit type financieringen.

 

Reageer op dit artikel