nieuws

Heijnen tijdelijk manager Uniserv

Archief

Gerard Heijnen, voormalig oprichter en directeur van PoliService, is interim-manager operationele zaken geworden bij Uniserv, dienstverlener op het gebied van administraties voor levensverzekeraars.

 

Heijnen (48) heeft, simpel gezegd, als taak ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plekken terecht komen bij het in 2000 opgerichte bedrijf in Lelystad, dat nu circa 35 medewerkers telt. "Uniserv heeft zich tot nu toe in de pioniersfase bevonden. Er wordt op dit moment hard gewerkt om het bedrijf naar een professioneler niveau te tillen", aldus Heijnen. Uniserv werkt onder meer voor de verzekeraars DBV, VVAA en Paerel Leven.

 

  &nbspHeijnen werkte na zijn afscheid bij PoliService in 2002 als zelfstandig consultant en heeft in Barneveld samen met zijn echtgenote een assurantiebedrijf, Jenzen Financiële Diensten (acht medewerkers).

 

Reageer op dit artikel