nieuws

Geen zicht op einde Verzekerd Keur

Archief

Er kan nog steeds geen zinvolle voorspelling worden gedaan over de termijn van afwikkeling van het faillissement Verzekerd Keur. Dat stelt curator Piet Gunning in zijn elfde verslag van het zeven jaar geleden uitgesproken faillissement.

 

Gunning voert nog immer een juridische strijd met Aon Re (Zwitserland) en Scan Re (Bermuda’s) over hun betrokkenheid in deze aanbieder van garantieverzekeringen en geldterugacties.

 

  &nbspHij blijft hopen op een minnelijke regeling voor de meer dan achtduizend schuldeisers, die samen ruim _ 22,5 mln vorderen. Naar taxatie van de curator dienen schuldeisers er rekening mee te houden dat zij uiteindelijk waarschijnlijk niet meer dan circa 5% van hun vordering zullen ontvangen.

 

Reageer op dit artikel