nieuws

FKO wil naar één belangenorganisatie voor het intermediair

Archief

De oprichting van een nieuwe intermediairorganisatie, samen met de VVHN, is voor koepelorganisatie FKO geen doel op zich. Hiermee reageert FKO-voorzitter Henk Doornewaard op de hier en daar gehoorde kritiek op het initiatief.

FKO wil naar één belangenorganisatie voor het intermediair

Bij het secretariaat staat de teller nog steeds op zo'n negenhonderd aanmeldingen. "Komende week hebben we weer een bestuursvergadering en dan gaan we kijken hoe we actiever leden kunnen werven", zegt FKO-voorzitter Henk Doornewaard. “Want als je het intermediair echt wil bundelen, kan ik hier absoluut nog niet tevreden mee zijn. Door met een een organisatie te komen, verwijten mensen ons eerder versplintering dan bundeling. Het dient echter een hoger doel. Wij willen eerst zoveel mogelijk tussenpersonen aan ons binden om uiteindelijk met de NVA en NBVA tot één krachtige belangenorganisatie te komen."

Reageer op dit artikel