nieuws

Financieel Verder (Aegon) werft franchisenemers

Archief

Aegon mikt ter uitbreiding van de op een nieuwe leest geschoeide franchiseorganisatie Financieel Verder op zzp’ers.

 

Sinds 1 juli worden de adviseurs voor elk product hetzelfde beloond. Of het nu gaat om een schade- of levensverzekering, de adviseurs worden beoordeeld op én hun jaarpremie én de kwaliteit van het advies dat zij geven. Dat laatste wordt gedaan door een onafhankelijk bureau dat een klanttevredenheidsonderzoek uitvoert.

 

  &nbspDeze maand begint Financieel Verder een wervingscampagne op www.jouweigenbedrijf.nl en met advertenties in vakbladen. "Je agenda wordt door Aegon Bank gevuld met afspraken met klanten. Deze werkwijze levert het beste resultaat voor de klant en zet de franchise-ondernemers in één klap op de kaart als professioneel financieel adviseur", belooft Eric Zwart, directeur van Financieel Verder.

 

Reageer op dit artikel