nieuws

Europeesche-polis via Air Berlin

Archief

Luchtvaartmaatschappij Air Berlin heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de Duitse netwerkgenoot van de Europeesche.

 

Hierdoor kunnen Nederlandse passagiers via de site van Air Berlin bij het boeken van een vlucht direct een verzekering sluiten bij de Europeesche.

 

  &nbspDe samenwerking met Air Berlin houdt in dat vluchtboekingen op basis van de nationaliteit van de boeker worden verdeeld onder de diverse verzekeraars die deel uitmaken van de European Travel Insurance Group (ETIG), de koepel waaronder ook Europeesche valt. Taal- en juridische barrières met een buitenlandse verzekeraar worden op deze manier vermeden. Op de website www.airberlin.com zijn de diverse verzekeringen geïntegreerd in de boekingsformulieren van een vlucht. Over het aantal polissen dat de Europeesche via dit kanaal denkt af te zetten, wil de maatschappij geen mededelingen doen.

 

Reageer op dit artikel