nieuws

Door regendruk ingestort dak voortaan gedekt bij Fortis ASR

Archief

Geïnspireerd door de wolkbreuken van deze zomer heeft Fortis ASR besloten om dakinstorting door wateraccumulatie voortaan mee te verzekeren.

 

De uitbreiding geldt voor de bedrijfsgebouwenverzekering, de goederen- en inventarisverzekering en de bedrijfsschadeverzekering, zowel bij nieuwe aanvragen als bij mutaties.

 

  &nbspGebouwen met een groot plat dak, opgebouwd uit stalen dakplaten en een stalen draagconstructie komen voor de dekking in aanmerking. Op kosten van Fortis ASR vindt er eerst een standaardinspectie plaats. Indien nodig worden er preventieve maatregelen genomen. Als het gebouw is goedgekeurd, geldt een wateraccumulatiedekking van maximaal 10% van het verzekerde bedrag met een maximum van _ 250.000. Voor de goederen- en inventarisverzekering en de bedrijfsschadeverzekering geldt, bij goedkeuring van het gebouw, een volledige dekking. Bij de bedrijfsgebouwenverzekering is een premietoeslag van toepassing.

 

Reageer op dit artikel