nieuws

Doelsparen FBTO stevig in trek

Archief

Internetverzekeraar FBTO verwelkomt, met een gegarandeerd rentetarief van 4,7% tot 1 februari 2009, enkele honderden internetspaarders per dag. Volgens FBTO ligt het gemiddelde inlegbedrag per persoon ruim boven de _ 10.000.

 

Daarmee haalt de Achmea-dochter dagelijk dus enkele miljoenen binnen. "Het sparen is erg in beweging en dat is ook bij ons goed te merken", zegt FBTO-woordvoerder Bertwin Tiemersma. Uit eigen onderzoek blijkt dat sparen voor later het belangrijkste spaardoel is voor Nederlanders. ‘Later’ blijkt echter geen inkomensvoorziening te zijn, maar een algemeen begrip als vakantie, verbouwen van de eigen woning of een 40-jarig huwelijksfeest. Wie spaart op de Doelspaarrekening van FBTO kan in januari weer over zijn geld beschikken en ontvangt dan ook een nieuw renteaanbod. De maximuminleg is _ 250.000.

 

Reageer op dit artikel